Nybörjarinformation

Vill du lära dig självförsvar, komma i form och samtidigt träna traditionell kampkonst?
Välkommen till Bujinkan Dojo UppsalaAllis Uppsala.

Vi erbjuder varierande träning med inslag av stående kamptekniker så väl som marktekniker, vapenträning, falltekniker, scenariobaserat självförsvar och mycket mer.

Nybörjarträning

Nybörjarträningen startar under tidig höst och kommer pågå under ett par veckor. Är du intresserad under terminens gång kontakta oss gärna, så ser vi till att du kan få komma och testa på.

Lämplig klädsel är träningsbyxor och T-shirt om du inte har någon träningsdräkt sedan tidigare.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av självförsvar/kampkonst för att kunna börja träna. Terminsavgiften är 900 kr.

Åldersgräns 15 år.

Tränat tidigare?

Har du tränat Bujinkan är du självklart välkommen när som helst under terminens gång.

15års-gräns.

Vi har 15års-gräns på vår träning. Har du inte fyllt 15 ännu, måste du fylla år under den kommande terminen. Har du tränat i en annan klubb ändå så vill vi gärna träffa dig innan vi ger ett slutligt besked.

Kostnader?

Kostnaden är 900 kr per termin och betalas via postgiro.

Postgironummer: 136019-7
Betalningsmottagare: Bujinkan Dojo Uppsala

OBS!!! Märk sedan inbetalningen ”Medlemsavgift HT 2019” och för VEM som inbetalningen avser. Skriver du inte avsändare kan vi inte säga vem som betalat, och förutsätter att det är en gåva. =)

Utöver det kommer man så småningom behöva en dräkt. Detta är inte ett krav första terminen, men underlättar träningen då du slipper att riskera att dina vanliga träningskläder går sönder.

Andra frågor?

Det finns mer information här på vår hemsida om stilen, hur vi tränar, vilka vi är, samt mer. Läs gärna igenom texterna och har du några frågor tveka inte på att höra av dig, eller titta förbi på något av våra pass.


Welcome , today is onsdag, 16 oktober, 2019