Läger – Boshuriken, Uppsala

by Arvid
Published on: 25 maj, 2015
Categories: Läger, Träning

Den 9e Maj bjöd Uppsala in klubbarna i Gävle, Sundsvall och Östersund till ett läger med temat boshuriken. Deltagandet var högt och vi var hela 27 stycken tappra själar som träffades och kastade för fulla muggar.

Lägret började vid kl 11 för att alla skulle hinna ta sig från respektive orter vi började med lite teori samt 1h träning med säkra övningsredskap för att sedan kasta boshuriken av metall. När vi hade tränat klart träffades vi på Java och åt en gemensam middag.

Klubben hade under veckan innan träffats för att handla allt nödvändigt samt börja bygga måltavlor…. allt för att korta ner tiden för förberedelserna på själva lägerdagen. Dagen avslutades med lite tameshigiri.

Men lägret uppskattades av alla och jag tror att samtliga kom hem med lite nya kunskaper.

 

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022