Läger – Buj. Norrköping 30år

by Arvid
Published on: 19 augusti, 2015
Categories: Läger, Träning

Vi var några tappra själar som gick upp tidigt i ottan och körde iväg till Norrköping och deras 30-års jubel med träning och middag. Inbjudna instruktörer var Roger Andersson och SvenEric Bogsäter som båda har historia i Norrköping där Roger bland annat var med och startade föreningen för hela 30 år sedan.

Träningen började genast genom att dela upp gruppen i två delar där Roger och SvenEric tog en varsin halva för att sedan växla för att varje grupp totalt fick 4 pass träning. Båda körde mkt grunder för att sedan skruva upp både tempo och tekniker, men båda påpekade vitsen med att utan att förstå essensen av tekniken så kunde man inte genomföra den effektivt.

SvenEric började med baser som kamaer, tsuki och ura gyaku för att komma samman dessa, medan Roger började från kumoichi och jobbade sig fram från vinkar, avstånd och balansbrytningar till faktiskt kombinationer av grepp och kast.

Dagen avslutades med en middag med mkt god mat och sällskap.

Tyvärr kunde vi inte delta båda dagarna, men även första dagen var väldigt givande.

BujNorrköping30år

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022