Läger – Buj. Swe 40 år

by Arvid
Published on: 18 oktober, 2015
Categories: Läger

Så var det dags för läger igen. 6 tappra själar tog sig upp tidigt på morgonen och tog bilen över till Stockholm. Helgens tränings läger var anordnat av Bujinkan Sweden, då Bujinkan firar att vi funnits hela 40år i Sverige. Inte mindre än 18 olika intruktörer var inbjudna till lägret, varav den som började senast började träna 1990 (så där ligger man i lä, mede hela 5 år) och varje instruktör fick då bara 45 minuter på sig att presentera sig själv, när de började träna och vad de nu ville visa. Många tog tekniker de tränat i Japan under 90-talet, så det var intressant att höra och pröva på.

För några av oss var det första lägret och för andra sjutioelfte, men alla tyckte det var kul, även om mängden tekniker kanske gjorde det överfullt i huvudet.

BujSweden40(1)BujSweden40(2)

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022