Läger – Andrew Young, Nynäshamn

by Arvid
Published on: 12 maj, 2017
Categories: Läger

Nynäshamn och Jim från Stockholm bjöd in Andrew Young från Storbritanien för ett läger med temat Kukishinden Ryu & svärdsträning. Detta lät intressant tyckte flertalet av Uppsalas medlemmar och ett litet gäng satte sig i bilen och åkte över.

Lägret innehöll en mix av tekniker där mkt gicks igenom av både grunder och mer avancerade detaljer.

Mest intressant tyckte vi nog ändå var de delar som innehöll övningar kopplade till Kinesisk/Asiatisk medicin. Övningarna innehöll mkt parövningar och egna övningar där vi gemensamt försökte balancera och mjuka upp kroppen för att återställa kroppens naturliga balanser både internt och externt. Vi kunde alla känna skillnaden innan och efter dessa övningar. Andrew som är utbildad i detta gav även en del behandlingar för att visa effekten denna typ av läkekonst kunde ge med gott och snabbt resultat.

Vi var samtliga väldigt nöjda med helgen och tog tillbaka till klubben många bra och roliga övningar. Vi hoppas med andra ord på bättre hälsa och rörlighet i framtiden.. 😉

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022