Ny Lokal – del 1

by Arvid
Published on: 4 februari, 2018
Categories: Information

Nu är det dags att flytta oss från Fyrishov.

Varför kan man undra? Fyrishov ligger ju bra till och har stora ljusa lokaler som ligger bra till. Stället har en resturang och andra bra faciliteter. Vi har ändå varit där i säkert 10 års tid och för det mesta varit nöjda. Självklart har det varit svårt när Fyrishov har valt att boka av oss små föreningar pga större mässor och andra happenings som drar in betydligt mer pengar än på oss små föreningar. Men att vi till sist beslutade oss för att flytta var när Fyrishov beslöt sig att höja hyrorna med med dubbla.

Hux flux en dag kom en av våra medlemmar och berättade att han ev hade hittat en ny lokal för oss. Ett snabbt möte senare och lite funderingar från bådas sida så var vi erbjudna ett nytt ställe.

Stället heter Allis och är ett aktivitetscenter för både barn/ungdomar och vuxna. Allis erbjuder aktiviteter i stora hallar som parkour, klättring & skateboard. Det finns ett fik, gym, danslokaler och ett par andra salar som olika föreningar hyrt in sig i.

Nu så här innan vi börjar med träningen så är det lite att fixa med.Det måste spacklas och målas på ett par av de gråblåa (ap-trista) väggarna vita. Sedan är det ett par rör längs och mellan elementen som ska få något skyddar.

Vi måste få hit våra gamla mattor och lägga ut.  Roger har även ett kamidana som vi sätter upp och vi ser om vi kan få till ett par vapenställ för bokken och bo-stavar. Sist men inte minst får vi sätta upp ett par foton på Hatusumi och Takamatsu.

Det blir bra det här….. Inflytt och första träningen om lite mindre än 2v.

Vi uppdaterar info eftersom.

Länk till allis kan du hitta här.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022