Ny Lokal – del 2

by Arvid
Published on: 13 februari, 2018
Categories: Information, Träning

Klubben samlades i söndags för rejäla tag och uppiffning av lokalen. Redan under lördag fm såg vi till att majoriteten av våra gamla mattor kördes till Allis så vi kunde koncentrera oss på städning, målning och annat viktigt fix.

Majoriteten av klubbens medlemmar kom förbi ett par timmar under dagen och hjälpte till. Vi såg till att golven skurades, väggarna tvättades, övriga utrymmen städades och till sist så målade vi den stora väggen vit.

De mattor som vi hade på plats lagades en aning med silvertejp, så att de är träningsbara tills vidare.

Så vad är kvar?

Vi tror att vi kan göra lokalen väldigt fin. Vi har ett kamidana som ska sättas upp på den nya fina vita väggen tillsammans med bilder på Soke och Takamatsu. Vi har en hörna som vi planerar att sätta in ett par fåtöljer eller en liten soffa. Här är tanken att man kan vänta på träningen, eller kanske att vuxna kan sitta då vår lätt planerade ungdomsverksamhet sätter fart.

Det blir nog kalasbra det här.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022