Läger – Nynäs 30-31/3-19

by Arvid
Published on: 17 april, 2019
Categories: Läger

Årets första läger för Bujinkan Dojo Uppsala var i Nynäshamn. Lägret var ett av Bujinkan Swedens officiella läger, där alla sveriges klubbar är inbjudna och varje klubb får möjlighet att dela med sig av instruktörer och kunskaper. Här får även ledarna/instruktörerna i klubbarna träffas och prata lite inofficiellt om hur man ser på träningen och allt runt om.

Temat för detta läger var Kihon, Muto Dori och Boshuriken, samt att man valt att de som presenterade sina tankar bestod av den “yngre” generationen av Bujinkan utövare som inte hållt så mkt läger eller instruerat vid dessa. Med det vill jag inte säga att de inte är kompetenta, tvärt om, men att de lyfts fram som framtiden i Sverige.

Lägret varade i två dagar och vi var 6st från Uppsala som valde att åka dit. Jag tror att alla som vanligt plockade med sig ett par bra tankar och idéer till sig själv och till klubben.

Åter igen, tack för ett bra läger och vi får se var kommande läger händer

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022