Läger – Bad to the bone 13-15/12-20

by Arvid
Published on: 29 december, 2019
Categories: Läger

Året slutade med ett jätteläger i Stockholm. Det var många år sedan som ett så pass stort läger arrangerades och till detta var det inbjudet instruktörer från Sverige (Rikard Sundelius), Holland (Sveneric Bogsäter), Norge (Elias Krzywacki ), Danmark (Michael Schjerling) och Finland (Lauri Jokinen). Även Arvid från Bujinkan Dojo Uppsala var inbjuden för att hjälpa till på ett hörn där under lördag em var en femkamp med deltagare från alla 15 länder som hade representanter närvarande.

Träningen startade redan under fredag kväll med ett par timmars träning där alternativa instruktörer från de fem länderna höll varsina pass. Under lördag och söndag höll sedan de andra affishnamnen träningen med temat ovan ‘bad to the bone’. Helgen gick oväntat snabbt med korta pass där instruktörerna snabbt böt av varandra.

Lördagen avslutades med en gemensam trerättersmiddag med tillhörande uppvisningar (Grant Reimer på Shamisen och taiko-trummor med Taiko Shin Kai från Uppsala) och tal.

Vi från Uppsala var alla väldigt nöjda med helgen och kommer ta med mkt nya tankar, ideer hem till vår hemdojo, samtidigt som vi knöt många nya bekantskaper för framtiden.

Tack för arrangemanget.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment


Welcome , today is söndag, 27 november, 2022